به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به عقیده این محققان، شکلات کیندر به علت داشتن مقدار فراوان هیدروکربن های آروماتیک معدنی، می تواند احتمال ابتلا به سرطان را افزایش دهد.
این ماده هیدروکربن ممکن است در مواد اولیه شکلات یا بسته بندی آن یا ابزارهای دستگاه تولید وجود داشته باشد.
محققان اعلام کردند که مقدار هیدروکربن آروماتیک که در محصولات غذایی به کار می برود، قابل قبول نیست و مصرف زیاد خوراکی هایی مانند شکلات کیندر احتمال دچار شدن به سرطان را افزایش می دهد.
هیدروکربن های آروماتیک برای خوش بو کردن به شکلات کیندر و برخی دیگر از خوراکی ها افزوده می شود و محققان از شرکت سازنده این شکلات خواسته اند که سطح این ماده معدنی را به صفر برساند.
نظرات شما عزیزان:
:: موضوعات مرتبط: مطلب در مورد پزشکی انواع داروهای شیمیایی، ،